La'au fa'atusa tetele |Fausia lau lava vaaiga

E toʻatele tagata e mananaʻo e totō ni laʻau tetele, ae ua tuai ona ausia lenei manatu ona o mea e pei o le umi o le tuputupu aʻe, faʻalavelave toe faʻaleleia, ma le le fetaui o tulaga masani.

 

Afai o laʻau tetele e manaʻomia vave mo oe, ona mafai lea e laʻau faʻataʻitaʻiga ona fetaui ma ou manaʻoga.

 

O laʻau faʻataʻitaʻiga e iai ni faʻamanuiaga sili, faʻataʻitaʻiina o laʻau e aunoa ma ni tulaga masani e pei o le susulu o le la, ea, vai, ma vaitau.

 

E leai se mana'oga e fa'asusu, fa'asusu, pe popole i mea e pei o le pala o la'au.E matua faigofie lava ma sefe taimi ma tupe.

 

Leai ni faʻamaʻi faʻamaʻi, leai se faʻaleagaina, umi, faʻapipiʻi vave faʻapipiʻi, leai se faʻatapulaʻaina o le siosiomaga, tusa lava poʻo totonu poʻo fafo, leai se manaʻoga e mafaufau i le tele o mea.

 

O le laʻau faʻataʻitaʻiga e iai sona faʻamatagofieina

 

O le laʻau faʻataʻitaʻiga e iai se foliga matagofie ma e masani ona manatu e alofagia e le tele o tagata.

 

La'au fa'ata'ita'iga e fausia ai se si'osi'omaga lanu meamata fa'anatura, e fa'atumauina ai se tulaga lelei atoatoa i le maketi fa'amatagofieina fa'aonaponei.

 

O le vaaiga matagofie o laʻau faʻataʻitaʻiga e mafai ona vaʻaia i luga o sikuea o le taulaga, i laufanua matagofie o togalaau, i laufanua lanumeamata, ma i le tele o fale o tagata.

 

I tausaga talu ai nei, ua taʻimua oloa faʻataʻitaʻiga i le tele o faʻaaliga taulima, ua avea ma faʻailoga i le tele o faʻaaliga i aso nei.

10007


Taimi meli: Apr-03-2023